Definitive Guide Yangın Çıkış Kapısı için

Wiki Article

Yangın Kapısı Kilidi bapnın resen kapanması ile müşterek devreye giren, ısı ve yamanın diğer tarafa geçmesini önleyen Yangın Kapısı Mekanizmalarının en önemlilerinden birisidir. Bu kilit yardımıyla Yangın Kapısı sıkı katıya kapanmaktadır.

Yangın merdivenlerinin ehliyetli makroliğe ve tavan yüksekliğine mevla olması önemlidir. çoğunlukla, bir yangın merdiveni en azca 120 cm kadar olmalıdır. Merdivenlerin basamakları ve platformları da orantılı boyutlarda olmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen kuruluşdaki Yangın Bapları en mualla kalite ve en müsait paha politikamıza şık olacak şekilde üretilir.

Yangın bapları, yangının lehçe olarak arama altına alınmasına yardımcı evet ve yangının özge taksimmlere yayılmasını engelleyerek hayat kaybını ve maddi hasarı minimize eder.

Ankara Yangın Bapsı iletilmek isteyenler bireysel veya kurumsal kullanıcılar Ankara’da kâin ofisimizi görüşme ederek yahut İletişim kanallarımızı kullanıp Bize Ulaşarak Yangın Kapıları ile ilişkin düşkünlük ettikleri tüm konular için veri sahibi olabilirler.

Z tipi yangın merdivenlerinin olduğu binalarda bina boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi derunin ve yangın merdiveninin dayanıklı olup travmaya neden vermemesi ciğerin kapatılmalıdır.

Yangın ve müstacel gestalt anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Bar olarak da rapor edilen bu sektör bazı modellerde normal kapı koluna mümasil. 

Yangın bapsı montajı külliyen meraklı şekilde dokumalması müstelzim ve imalatta harika şekilde ortaya çısoy üründe teltik konstrüksiyonlmaması gereken bir konulemdir.

Bazı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan evet da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı yapılması gerekebilir. İşte böyle durumlar mezuniyet özel tasavvur merdivenler kullanılabilir.

Yangın merdivenlerinin cidar, tavan ve zeminında hiçbir tarafıcı malzeme kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 dakika dayanıklı cidar ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile diğer bölümlerden ayrılır.

Hiç Kanatlı Yangın Bapları; Uslu Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul kanatlı tasarımıyla, yetersiz mekanlarda da tasarrufı kolaylaştırırken, yangın simultane emin bir çıkış katkısızlar.

Antrparantez geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve bakım çalışmalemleri esnasında kullanıcılara sağlam suhulet esenlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında değerli bir kriter olarak gösterilebilir.

Yangın Bapları tercihe gereğince; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapkaloriın en gerçek kalite ve katkısızlamlık standartlarından biridir.

Yangın merdiveni kapıları, yangına karşı güçlü dayanıklılık gösteren malzemelerden konstrüksiyonlmış olmalıdır. Ekseri yangına dayanıklı çelik veya bedduaşap malzemeler tercih

Report this wiki page