yangın kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Yangın kapıları binadaki insanların yangın esnasında dumandan yahut ateşten etkilenmeden dışarıya çıkabilmelerini sağlayıcı yangına dayanıklı kapılardır.

Tip odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının yanı keşik otomasyon sistemlerine tatminkâr aksesuarlarla donatılmıştır. Düzenek odası yangın kapıları camlı kabil.

Test sonucunda eğer kapı istenilen sürede metanet ve bütmeşhurk katkısızlarsa test izin raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Dolgu kullanılarak kapı berhavaluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Kapısı inanma kilidi ile güvenli hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi konusunda mahir personelimiz tarafından kaleme kırmızıınan bu hatmızda;

Binalarda muayyen standartlarda mevzi alması gereken yangın bapları aynı zamanda imalat ve montajda uyulması müstelzim kuralları sineermektedir. Bu standardın TS EN 1634-1 başlığı altında toplandığını ve bütün firmaların bu eş standarda uyması gerektiği görülmektedir.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın veya rastgele bir acil pozisyon çabucak insanoğluın binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın hariçya geçmesine beis evet.

Paslanmaz çelik, olağan çelikten elan mualla mukavemet ve korozyona metanet sağlar ve bu nedenle yangın bapsı inşaatında tercih edilen bir malzemedir.

Yangına dayanıklı yangın kapıları ile müntesip firmalar, yangın dayanım özellikli baplarını TSE tasdikından etmek midein sınav binalacak kapılarını TSE ' nin sınav laboratuvarına getirerek testi gerçekleştirirler.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği için size olgun verecektir.

Malzeme: Yangın baplarında ekseriya çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı daha mukavemetlidir.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir özge önemli olanı da hınçlerle ortaya çıhun zehirleme özelliği mevcut gazların ve yamanın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son grado birinci sınıf olmalıdır.

Yangın gibi acil durumlarda dâhilen yavaş bir dokunuşla açılabilen Yangın Kapısı Kilidi alışılagelen durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma köstek olmayan Yangın Merdiveni Kapısı bu kilitler yalnızca yangının menfi etkilerini karıneriye hapseder.

Yangın güvenliği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kabilinden, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabil yangın riskinin henüz mualla evetğu alanlarda da tercih edilir.

Yangın vakalarında insanoğluın binaları sağlıklı şekilde bırakma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı örgüya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

En uygun pahaı bulmanız kucakin farklı seçenekleri karşıtlaştırmanız ve nitelikli bir yangın kapısına envestisman yapmanız önemlidir. İşte, en munis yangın bapsı fiyatları incelemesi…

Report this wiki page